News Flash:

Victorie categorică

Universitatea Craiova a învins-o pe Politehnica Iași, cu 4-1, în Superligă

14 August 2023
202 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea Craiova a obținut o victorie categorică împotriva echipei Politehnica Iași, cu un scor de 4-1 (0-1), sâmbătă seara, într-un meci din etapa a cincea a Superligii de fotbal.

În prima repriză, echipa oaspete a avut o prestație mai slabă și a fost condusă la pauză datorită golului marcat de Alin Roman (44), dintr-o lovitură liberă, cu mingea deviată de un jucător din echipa Craiovei.

Situția s-a schimbat în repriza a doua, odată cu primirea celui de-al doilea cartonaș galben de către Roman (59), pentru o lovitură cu cotul aplicată asupra lui Ștefan Baiaram. Universitatea și-a consolidat controlul jocului și a înscris de patru ori. Jovan Markovic (66) a marcat după o centrare realizată de Ștefan Vlădoiu, Andrei Ivan (78) a fost lansat de Alexandru Mitriță, Mitriță (90) a înscris după o combinație cu Ivan, iar croatul Ante Roguljic (90+4) a înscris după o respingere la șutul lui Nicușor Bancu.

Prin golul său, Mitriță a marcat prima dată după revenirea la Universitatea Craiova.

După această victorie, Universitatea a urcat pe poziția a doua în clasament.

Poli Iași a rămas cu o singură victorie (și patru înfrângeri), victoria fiind obținută în deplasare împotriva campioanei Farul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004658 (s)