News Flash:

Doi tineri care se plimbau cu jet ski-urile pe Bega, la un pas de a fi amendati

9 August 2021
449 Vizualizari | 0 Comentarii
jet ski

Tupeu fara limita pentru doi tineri din Timisoara. Cei doi au iesit „la plimbare” cu jetskiurile pe Bega si au fost filmati in zona pietei Iosefin. Desi transporat pasageri si au fost vazuti de un echipaj al politiei locale, au ramas nesanctionati. Intr-un final, cei doi au fost opriti in zona Flora si au fost avertizati sa scoata jetskiurile din apa

 
Plimbarea cu jetskiurile a fost filmata de timisorenii aflati pe malul canalului, in weekend. In imagini pot fi observati cei doi care circula cu viteza mare pe mijlocul apei. La plimbare, pe cele doua ambarcatiuni, au luat parte in total cinci persoane, dintre care trei se aflau pe unul dintre jetskiuri.

Circulatia ambarcatiunilor de agrement a fost interzisa total pe canalul Bega, iar cei doi sunt pasibili de amenda. Au fost vazuti de echipajul pe bicicleta al politiei locale, iar unul dintre cei aflati pe malul apei a si sunat in dispeceratul institutiei. Nimeni nu i-a sanctionat insa pe cei doi, iar politistii locali transmit ca acest lucru nu cade in sarcina lor.

Sambata seara in jurul orelor 20, echipajul velo a anuntat dispeceratul cu privire la persoane care se plimba cu doua skijeturi. In acelasi interval orar un cetatean a semnalat telefonic despre aceasta situatie mentionand ca are si inregistrare video. Patentului i-a fost comunicat ca singura institutie care poate lua masuri in astfel de cazuri este Autoritatea Navala Romana prim Oficiul De Capitania Timisoara”, au transmit reprezentantii Directiei Politiei Locale Timisoara.

Cei doi au fost opriti in zona Flora si au fost avertizati sa scoata jetskiurile din apa
Cei doi au fost opriti, sambata seara, in zona Flora, spun cei de la Capitania Portului Timisoara. Unul dintre ei este din Timisoara, iar celalalt din Austria. Ambii aveau jetskiurile inmatriculate, dar si permise. Cei doi au fost avertizati si au scos ambarcatiunile din apa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004998 (s)