News Flash:

La spital după ce au mâncat jeleuri

O familie din județul Neamț a ajuns la spitalul din Roman după ce au mâncat jeleuri care conțineau substanțe interzise

20 Iunie 2023
334 Vizualizari | 0 Comentarii

 O mamă din județul Neamț și cei trei copii ai săi au fost internați la spitalul județean din Roman după ce au avut stări de rău ca urmare a consumului de jeleuri primite cadou.

Potrivit anchetatorilor, aceștia au consumat jeleuri care conțineau substanțe interzise, primite cadou din Irlanda de la un prieten de familie.

Laura Trifan, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Municipal Roman, a declarat pentru AGERPRES că toate cele patru persoane, în vârstă de 39, 19, 16, respectiv 10 ani, erau conștiente când au ajuns la unitatea medicală, dar prezentau simptome precum tahicardie, greață și vărsături.

"Din declaraţiile pacienţilor, au consumat jeleuri ce aveau în conţinut canabis”, a transmis Laura Trifan.

Un copil în vârstă de 10 ani a fost internat la Spitalul "Sfânta Maria" din Iași, în timp ce mama și celelalte două fiice au fost externate, după ce starea lor s-a îmbunătățit și au primit recomandări medicale.

„Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12,00, o femeie de 39 ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara ţării, ulterior aceştia manifestând o stare de rău şi fiind transportaţi la o unitate medicală, din municipiul Roman”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004987 (s)