News Flash:

Asociaţia Om Bun vă invita la o masă rotunda

13 Iunie 2023
310 Vizualizari | 0 Comentarii
Grand Hotel Traian34

Asociaţia Om Bun, în parteneriat cu Penitenciarul Iaşi, are deosebita plăcere de a vă invita la o masă rotunda, organizată în data de 16.03.2023, ora 12.00, la Hotel Traian, sala Ion Creangă.

Evenimentul are ca scop principal prezentarea stadiului implementării proiectului „IMPACT JUST – Îmbunătățirea Mecanismelor și Politicilor Actuale privind Condițiile și Tratamentul persoanelor private de libertateʺ, cod PN5005.

Totodată, ne dorim ca în cadrul acestui eveniment să atingem şi alte aspecte de interes pentru sistemul penitenciar din România, cu accent pe probleme şi soluţiile aferente, propuneri şi teme de lucru din partea participanţilor, dar şi schimb de experienţă şi exemple de bune practici, care pot fi luate în considerare în cadrul proiectului IMPACT JUST.

Obiectivul general al proiectului se bazează pe consolidarea capacității instituționale din sistemul judiciar, îmbunătățirea proceselor instituționale și eficientizarea implementării standardelor Consiliului Europei cu privire la Drepturile Omului la nivelul Penitenciarului Iaşi, cu efect multiplicator la nivelului instituțiilor de tip penitenciar din România.

 

Mai multe detalii găsiţi în programul evenimentului ataşat prezentei invitaţii. De asemenea, precizăm că prezenţa la masa rotundă poate fi şi prin intermediul platformei de comunicare online Zoom. Linkul va fi communicat celor care confirmă prezenţa la eveniment şi solicită accesul pe platforma online.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa la eveniment până pe data de 15.03.2023.

 

Persoana de contact Asociaţia Om Bun, Andrei Ciobanu, tel. 0749066942

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006249 (s)