News Flash:

Familia Iohannis a fost criticată

Bijuteriile scumpe purtate de Carmen Iohannis cu ocazia sosirii în România a Regelui Charles al III-lea au atras multe critici

7 Iunie 2023
273 Vizualizari | 0 Comentarii

Familia Iohannis a primit critici din partea profesorilor din cauza lipsei lor de susținere în timpul grevei cadrelor didactice începând cu 22 mai. Situația a devenit și mai tensionată după ce Carmen Iohannis a purtat bijuterii extrem de scumpe, evaluându-se la peste 10.000 de euro, la recepția organizată cu ocazia sosirii în România a Regelui Charles al III-lea.

O companie privată a distribuit imagini cu soția președintelui pe Facebook, însoțite de un mesaj:

”Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să-și completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”.

În 2016, Prima Doamnă a făcut o apariție într-un costum deux pieces, împreună cu o pereche de sandale și o geantă de mii de euro, demonstrându-și pasiunea pentru lucrurile scumpe.

De asemenea, în același an, Carmen Iohannis a fost văzută în public purtând o geantă Dior evaluată la aproximativ 3.700 de euro.

În 2021, în calitate de profesor, Carmen Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, având o geantă Burberry, faimoasă marcă de lux preferată și de Adrian Năstase, evaluată la aproximativ 1.300 de euro.

În 2023, soția președintelui a ales cele mai scumpe accesorii pentru întâlnirile publice. Cu ocazia vizitei oficiale a lui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite, Carmen Iohannis a purtat o geantă Chanel evaluată la aproximativ 10.000 de dolari.

”Geanta Chanel pe care am văzut-o pe umărul lui Carmen Iohannis la vizita din Dubai atinge sume colosale: 10.200 de dolari”, scria Kanal D, în martie 2023.

Pe data de 25 mai, când profesorii se aflau în a patra zi de grevă, soția președintelui a fost observată purtând o altă geantă Chanel, care poate fi achiziționată cu cel puțin 7.000 de euro.

Într-o altă fotografie din acest an, Carmen Iohannis poartă o geantă Saint Laurent, a cărei valoare începe de la 2.400 de euro.

Carmen Iohannis este profesoară în Sibiu, iar salariul mediu al unui cadru didactic este de aproximativ 3.000 de lei. Prin urmare, un singur accesoriu purtat de soția președintelui acoperă salariile anuale ale unui profesor român dintr-o școală publică.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006971 (s)