News Flash:

Numele acestui copil i-a socat pe toti. Parintii lui au facut o alegere unica

1 August 2022
1749 Vizualizari | 0 Comentarii
296102854 643653373792218 8609592760440450107 n


Un copil a primit la nastere un nume unic care i-a socat pe toti cei care l-au auzit. Alegerea numelui este un aspect foarte important pentru cei care urmeaza sa devina parinti. Unii se gandesc foarte mult timp la asta si fac chiar lista cu cele mai frumoase prenume, urmand sa decida odata cu venirea pe lume a copilului.

Numele acestui copil i-a socat pe toti
O familie de romani, stabilita in Birmingham, Anglia, a ales pentru copilul lor un nume unic. Nu stim daca au vrut sa iasa complet din tipare, dar este cert faptul ca au reusit. Unii s-au amuzat la auzul prenumelui, in timp ce altii au spus ca este o bataie de joc.

Numele copilului este Pufi Greu Deucis. Autoritatile britanice nu si-au dat seama ce reprezinta, de fapt, aceasta alegere a parintilor. Certificatul de nastere dateaza din 2016 si este al unui baietel.


Potrivit legislatiei privind intocmirea actelor de stare civila, “Ofiterul de stare civila are obligatia de a refuza motivat, comunicand in scris declarantului, inregistrarea prenumelor formate din cuvinte indecente, ridicole ori altele asemenea, de natura a afecta ordinea publica si bunele moravuri sau interesele copilului, dupa caz”.

Cele mai neobisnuite nume de romani
In Romania cele mai neobisnuite nume apartin etnicilor romi. Unii dintre ei aleg pentru copiii lor nume de autoturisme. 146 de romani poarta numele Dacia, dar exista si romani cu numele de Logan, Solenza si Renault.

In topul numelor de masini se afla Mercedes, prenume purtat de nu mai putin de 315 romani.

Alte prenume preferate de persoanele de etnie roma din tara noastra sunt: Ministru, Justitia, Politia, Presedinte, Portocala, Lamaia, Strugurel sau Televizor. Mai amintim si: Fat-Frumos, Leustean, Semaforu, Milion, Seif, Judecator, Stralucirea, Ilegitim, Medalion, Piersica, Roberto-Bagio, Mihai-Eminescu.

Nume haioase: Rudolf Pufulete, Putoi Ion, Ruptureanu Rozeta, Marin Capdefier, Tuduce Dorule Dicusara, Vasile San Siro Ciocoi, Simion Berebuna, Ilegitim Vasile.

Galerie Foto

pufi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)