News Flash:

Noi angajari la Primaria Timisoara. Se cauta manageri de cartier

5 Aprilie 2022
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarie

Primaria Timisoara are la dispozitie 12 scaune goale pentru mai multe posturi din cadrul institutiei. Noutatea acestui concurs o reprezinta managerii de cartier.
Primaria Timisoara scoate la concurs mai multe posturi. Municipalitatea recruteaza 6 manageri de cartier, precum si personal pentru Serviciul Finantari Nerambursabile (4 posturi), Compartimentul Capitala Culturala (1 post) si Biroul Servicii Suport (1 post).

„Noutatea acestui concurs de angajare o reprezinta managerii de cartier care sunt o pozitie noua in administratia publica locala din Romania. Pentru cele sase posturi scoase la concurs conditiile de studii si vechime in munca sunt diverse: pot fi absolventi de stiinte administrative, economice, politice, sociologie, stiinte ale comunicarii, istorie, studiul patrimoniului, arhitectura, urbanism, inginerie civila, cu vechime in munca intre un an si sapte ani”, transmit reprezentantii PMT.

Selectia dosarelor de inscriere, proba scrisa si interviul sunt probele concursului. La acestea se adauga probe suplimentare de testare a competentelor lingvistice de comunicare in limbi straine si a competentelor in domeniul IT.

„Cei sase manageri de cartier pe care vrem sa ii recrutam vor face un altfel de administratie. Vor fi liantul intre Primarie si problemele si initiativele de schimbare ale celor care traiesc, lucreaza, au afaceri sau fac voluntariat in cartierele Timisoarei. Fiecare dintre cei sase va fi responsabil de cateva cartiere, le va cunoaste problemele, proiectele de dezvoltare, planurile urbanistice si va intermedia dialogul intre cetateni si diversele structuri ale primariei. Va lucra cu Consiliile Consultative de Cartier, cu celelalte initiative cetatenesti specifice fiecarui cartier, cu scolile sau organizatiile culturale sau civice si va incuraja colaborarea intre ele si voluntari. Va urmari implementarea proiectelor rezultate din procesul de bugetare participativa, dar si rezolvarea prompta a celor sesizate de cetateni”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Cei care vor ocupa cele patru posturi de la Serviciul Finantari Nerambursabile vor lucra in domeniul proiectelor cu finantari de la nivel national si european.

„Este un domeniu in care avem nevoie urgenta de noi colegi, mai ales ca urmeaza noul Program Operational Regional si fondurile din PNRR, adica surse financiare importante pe care ne bazam in proiectele de dezvoltare ale orasului. Cei care vor castiga concursul, vor gestiona proiectele cu fonduri europene aflate in implementare si vor lucra la propuneri de proiecte pentru atragerea de noi fonduri”, mai spun reprezentantii primariei.

Cei interesati isi pot depune dosarul de concurs pana in data de 18 aprilie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006755 (s)