News Flash:

Mici in clasa: Un elev de la o scoala din Oradea a vrut sa fie „smecher” pe TikTok, dar s-a ales cu 4 la purtare

5 Aprilie 2022
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Elev

Un elev de clasa a XII-a de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea a vrut sa fie „smecher” pe TikTok, dar asta l-a costat media 4 purtare.
 

 
Imagini incredibile postate pe platforma TikTok de elevi de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea. Cativa elevi din clasa a XI-a au prajit, in 10 martie, mici in sala de clasa. Imaginile au fost distribuite pe retelele de socializare si au starnit reactii de dezgust. Cei care le-au privit au fost oripilati de limbajul vulgar pe care l-a folosit un tanar de clasa a XII-a din aceeasi institutie.

„Noa, lua-v-as in …. scolile la toti, daca voi va faceti mici in clasa, frate! Sa-mi bag toata …”, spune adolescentul, in vreme ce se filmeaza, alaturi de colegii care prajesc mici pe un gratar electric.

In filmare se vede cum liceenii au asezat gratarul pe o banca langa fereastra si le cereau colegilor lor sa inchida usa, ca sa nu iasa mirosul. Cu toate acestea, mirosul de mici a fost simtit pe holurile scolii de profesorii de serviciu care ar fi reclamat la directiune incidentul.

Pedepsiti
Directorul Colegiul Economic „Partenie Cosma”, prof. Daniel Negrean, sustine ca aceasta situatie a fost rezolvata, iar cei care au adus prejudicii scolii si-au primit si rasplata. Pana cel tarziu saptamana viitoare, conducerea Colegiului va decide daca unii dintre profesorii institutiei vor fi trasi la raspundere.

La ancheta, conducerea scolii avea sa descopere ca tanarul a vrut sa-si impresioneze urmaritorii de pe retelele de socializare. Elevul a recunoscut si si-a asumat intamplarea si sanctiunea primita. De altfel, a declarat ca el a cumparat micii si a adus grill-ul si cartofii pai.

„Am vrut sa vad daca a fost filmat fara sa-si dea acordul sau s-a filmat el. Iar el a recunoscut ca s-a filmat, pentru ca a vrut sa devina «smecher pe TikTok», iar aceasta «smecherie» l-a costat 4 la purtare. Pentru ca limbajul pe care el l-a folosit nu este demn de un elev, indiferent despre ce liceu vorbim”, a spus Negrean.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005650 (s)