News Flash:

Nicole Cherry, nunta si botez in aceeasi zi. Cine vor fi nasii Anastasiei

7 Aprilie 2022
318 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry are de gand sa imbine utilul cu placutul. Artista vrea ca anul acesta sa o boteze pe Anastasia, dar asta nu e tot. Cum este deja logodita de mai bine de jumatate de an cu Florin, vedeta a decis ca este momentul perfect sa se si cunune. Desi multi au criticat-o ca imbina aceste doua evenimente, Ciresica a garantat ca in centrul atentiei va fi Anastasia, nu ea cu Florin.

De cand este mamica, Nicole Cherry radiaza de fericire. Artista se bucura pe zi ce trece din ce in ce mai mult de Anastasia. Asa cum era de asteptat, proaspata mamica de pregateste deja de botez, iar despre cum va arata marele eveniment a vorbit azi cu Morar si Buzdugan.

„Ne minunam pe zi ce trece de ea. A descoperit ca poate sa tipe si e fascinata de asta. Chiar azi, de dimineata, ma intreba Florin daca mi se pare ca are o voce. O sa facem botezul la ballroom foarte dragut, al unor prieteni foarte apropiati si o sa iasa foarte frumos. O sa cante Andra, Chindris, trupa Feelings

„Cumva va avea loc cununia noastra practic, dar pe cea religioasa o vom pastra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur si simplu vom spune DA si ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru ca vrem sa fie despre ea, nu despre noi”, a spus Nicole Cherry.

„Nasii vor fi prietenii nostri de familie, pe care ii cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nasii Anastasiei, iar nasii de cununie vor fi oamenii apropiati sufletului nostru, din partea lui Florin”, a adaugat Nicole Cherry. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005418 (s)