News Flash:

Ce ar face Gigi Becali daca s-ar intalni cu Putin. Latifundiarul a recunoscut ca ii este frica

6 Aprilie 2022
407 Vizualizari | 0 Comentarii
Becali

Becali a dezvaluit ca are un buncar pregatit la palatul sau din Bucuresti, in eventualitatea unui atac al Rusiei asupra Romaniei. Omul de afaceri a recunoscut ca ii este frica de puterea pe care o are liderul rus Vladimir Putin. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca vor fi distribuite pastile de iod populatiei de pana in 40 de ani, pentru a fi administrate in cazul unui incident nuclear.


”Mie nu mi-e frica de razboi, pentru ca nu ma iau nici dupa Zelenski, nici dupa Putin. Eu ma iau doar dupa Hristos, care spune ca razboaie vor fi, dar nu va fi sfarsitul.

Nimeni nu va da nucleara, ca de nucleara ne temem. De ce sa ne fie frica de razboi, cand rusii nu au reusit sa doboare un oras, Kiev-ul? Cum sa doboare Europa, care este aparata de NATO?

Pe mine nu ma intereseaza pastilele cu iod, pentru ca nu o sa fie bomba nucleara. Oricine da nucleara moare si el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, ca mi-e frica. Eu stiu asa, orice bataie este pe bani. Razboiul asta este pentru bani, eu asa cred, pentru bogatiile Ucrainei.

Razboiul asta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi castigam de pe urma acestui razboi. Moldova nu este a noastra, Putin daca vrea, o ia in doua ore. Nu-l mai puneti in poza, ca mi-e frica de el.

Eu o iau la fuga, daca m-as intalni cu el. La palat, am un buncar placat cu plumb", a spus Gigi Becali la Romania TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004672 (s)