News Flash:

Carmen Bruma, operata de urgenta. Cum se simte sotia lui Mircea Badea dupa interventia suferita

6 Aprilie 2022
586 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Bruma

Carmen Bruma este cunoscuta in mediul online si nu numai ca fiind cea care promoveaza un stil de viata sanatos. Vedeta are mare girja de santatea ei, dar si de felul cum arata. Recent, sotia lui Mircea Badea a suferit o interventie pe care a amanat-o de ceva vreme.

Carmen nu a mai amanat momentul operatiei. Vedeta sufera de varice si, desi s-a operat, initial in 2018, se pare ca tot n-a scapat de ele. Simtind ca totul se agraveaza si ca nu se mai simte deloc bine, Carmen a ajuns pe mainile medicilor. Asa cum era de asteptat, recuperarea este una miraculoasa, iar vedeta a vrut sa le povesteasca asta si fanilor.

„Mi-am scos pansamentul dupa 48 de ore. Se observa imbunatatiri. Nu ma doare si nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru saptamani (zi si noapte daca poti). Ieri am facut 10.000 de pasi, astazi la fel, nu am putut sa alerg pentru ca ma tineau bandajele”, a povestit Carmen Bruma, pe pagina sa de Instagram.

Carmen stie ca nu este singura in aceasta situatie. Tocmai de acea, vedeta a simtit nevoia sa le dea tuturor celor care trec prin asta sfaturi pretioase.

„Trebuie sa ai grija sa mananci lucruri care sa stimuleze circulatia si sa nu faci lucruri care sa afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie sa mananci fibre, trebuie sa te hidratezi, pentru a evita constipatia, pentru ca varicele si constipatia nu fac casa buna deloc. Ai nevoie de fibre si solubile si insolubile si de apa, ca degeaba mananci fibre, daca nu te hidratezi corespunzator.

Poti sa faci chiar mai rau. Bioflavonoide, pigmentii din fructe si legume, ele au capacitatea de a proteja peretii vaselor de sange si chiar ii intaresc. Vitamina C, e o vitamina care stimuleaza circulatia si ajuta productia de colagen. Avem nevoie si de vitamin E. Nu faci lucruri care sa diminueze productia de colagen, excesul de zahar, expunerea la soare excesiva si fumatul”, a povestit Carmen Bruma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005317 (s)