News Flash:

Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan ii da replica lui Laurentiu Reghecampf. „Te faci din ce in ce mai mult de ras”

6 Aprilie 2022
645 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarah

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf face din ce in ce mai multe victime. Nu doar cei doi soti sufera consecintele, ci si copiii lor. Chiar daca cei mici nu ies prea des in fata cu declaratii, de data asta, Sarah, fiica Aneimaria a simtit nevoia sa il puna la punct pe Reghe.

Laurentiu Reghecampf nu a suparat-o doar pe Anamaria Prodan, ci si pe copiii lor. Pana acum, antrenorul sustinea ca Anamria le induce ideea ca este rau, dar se pare ca aceeasi parere o au si ei. Daca Bebeto si Rebecca sunt tacuti, mai ales ca cel mic este minor, Sarah a decis sa fie curajoasa familiei, iar replicile ei nu l-au menajat deloc pe Laurentiu, cel care le-a cumparat aparament in Bucuresti din banii proprii.

“Este fara cuvinte. Il iubim atat de mult dar nu vom intelege niciodata cum a decazut atat de rau si cum a ajuns asa sa rada toata lumea de el! (...) Poate va intelege ca trecutul te urmareste toata viata, cum mama ne-a invatat mereu si cand vrei sa iesi in fata si nu ai valoare te faci din ce in ce mai mult de ras …“, a declarat Sarah Dumitrescu, in exclusivitate pentru Antena Stars.

"(...)O sa ne rugam pentru el toata viata poate Dumnezeu Il ajuta sa vada ce greseli uriase a facut cat l-am ajutat toti, mai ales mama cat a tacut si a inghitit, cat l-a iubit si divinizat.", a mai spus fiica cea mica a Anamariei Prodan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006141 (s)