News Flash:

Nicole Cherry, enervata pana la culme pe fanii ei. „Cum sa ma intrebe daca mai alaptez sau nu”

6 Aprilie 2022
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nici bine nu a devenit mama, ca Nicole Cherry se confrunta deja cu sfaturi si pareri din partea „specialistilor” din online. Urmaritorii artistei se baga de multe ori cu pantofii in viata ei si nu realizeaza ca, intotdeauna, o mama stie ce este cel mai bine pentru copilul ei.

La fel ca alte vedete si Nicole Cherry trece prin diverse episoade in care urmaritorii fie o trag la raspundere, fie o critica pentru ceea ce face in ipostaza de mamica. Acum cateva saptamani, fanii lui Nicole au concluzionat superficial si au acuzat-o pe artista ca nu isi alapteaza fetita. 
"Teo Trandafir: Anastasia mananca formula sau o alaptezi?

Nicole Cherry: Am alaptat-o, dar dupa nu am mai avut si a trebuit sa introducem formula, bineinteles.

Teo Trandafir: Intelegeti problema mea? Cum s-o intreb pe Nicole Cherry daca a alaptat?
Nicole Cherry: Din punctul meu de vedere e o intrebare foarte dificila pentru unele mame pentru ca noi, de-a lungul sarcinii si dupa, ne punem problema asta: sa avem lapte, sa fie ok. Cumva si oamenii din jurul tau au facut asa, o presiune pe intrebarea asta. Si pana la urma fiecare are dreptul sa aleaga. Mai ales ca de multe ori parca esti si neputincios, daca nu ai si nu poti sa faci asta.

Nu poti sa zici ca mamele nu sunt indeajuns de mame daca nu fac asta. Dar unele mame fac o tragedie din chestia asta.", a povestit Nicole Cherry, la "Teo Show".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006615 (s)