News Flash:

Bogdan Draghici, barbatul care si-a dat foc in fata Ambasadei Rusiei din Romania si-a violat fiica minora. Prezentatoarea de la „TCDU”: „Il sustin”

6 Aprilie 2022
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Puscas

In aceasta dimineata, un accident teribil a avut loc in Capitala. In jurul diminetii, in fata Ambasadei Rusiei s-a auzit o bubuitura puternica. Desi multi au crezut ca este vorba despre un atac premeditat, dar adevarul este altul. 

Un barbat s-a izbit, intentionat, de dimineata, de zidurile Ambasadei Rusiei. Potrivit primelor date, barbatul a intrat cu masina in gardul ambasadei si imediat dupa si-a dat foc. Bogdan Draghici, presedintele asociatiei TATA, care a fost acuzat de fosta sotie ca si-a molestat fiica, potrivit unor surse Digi24. Din 2019 a fost cercetat si trimis in judecata in legatura cu aceasta acuzatie. Ieri a fost condamnat in prima instanta la 15 ani si patru luni de inchisoare pentru agresiune sexuala asupra fiicei sale. El avea interdictie de a parasi tara pana in 26 mai 2022, potrivit digi24.ro.

„In felul acesta s-a produs incendiul din interiorul masinii, rezultatul fiind carbonizarea barbatului. Acestea sunt datele la momentul actual. Cu siguranta nu este o stare de fapt stabilita cu certitudine, dar pe baza datelor existente aceasta este situatia de fapt conturata momentan. Nu exista la momentul acesta elemente concrete care sa-l catalogheze ca fiind terorist. Nu putem afirma la momentul asta ca acest gest ar avea legatura cu altceva decat cu circumstante personale. Se fac audieri inclusiv cu personalul Jandarmeriei care se afla la fata locului. Dupa ce se vor finaliza aceste audieri vom sti ce s-a intamplat”, a mai spus Bogdan Staicu, procurorul de caz.

Alina Puscas, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a reactionat si ea imediat la caz, mai ales ca este si ea mamica. „(...) In cazul in care acuzatiile sunt reale si omul si-ar fi abuzat din toate punctele de vedere fiica, il sustin, bine a facut. Nu ai cum! E un subiect atat de sensibil treaba asta cu copiii, incat nu ai cum. Asta e!", este reactia Alinei Puscas.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005787 (s)