News Flash:

„Umbli cu alte femei, cand ai o sotie acasa”. Cristina Siscanu si-a dat drumul la gura fara sa opreasca camera de filmat

6 Aprilie 2022
512 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina siscanu

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Vedeta a recunoscut ca nu are o reteta pentru longevitatea din cuplul lor, dar considera ca o buna comunicare, dar si o transparenta, ajuta foarte mult.

Despre Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au spus multe de-a lungul timpului. De cele mai multe ori, fanii au crezut ca cei doi se apropie de divort, dar se pare ca relatia lor este mai puternica ca niciodata. Cristina nu mai este la fel de activa la tv, dar in online continua sa discute foarte des cu fanii ei. Recent, vedeta a abordat unul dintre subiectele cele mai solicitate. Se pare ca aceasta are niste pareri foarte argumentate in ceea ce priveste rolul barbatului intr-o relatie. Sotia lui Madalin Ionescu anuleaza orice posibilitate ca barbatul sa fie menajat, iar femeie care fac asta nu au nicio scuza, in conceptia ei.

Fiecare alege sa traiasca cum vrea, cum simte, insa, totusi, sunt impotriva promovarii unor idei care, din punctul meu de vedere, nu sunt sanatoase pentru generatiile care vin. Probabil ca peste cativa zeci de ani oamenii nu se vor mai casatori, nu vor mai intemeia familii, mie mi-e frica sa dispara iubirea, practic, latura aceasta romantica, chimia.

De ce trebuie sa nu ne respectam, sa ne umilim in halul asta, incat sa nu impartim anumite obligatii legate de familie, de cresterea copiilor cu sotul? Sunt convinsa ca foarte multe femei au locuri de munca, au si ele viata lor profesionala.

Si atunci, daca sunt mame, este firesc sa fie ajutate de sot, de tatal copiilor. Nu cred ca scade din smecheria barbatului, daca el pune mana si schimba un scutec. Nu cred ca se intampla nimic daca sotia e prinsa cu treaba si ii trimite barbatului lista de cumparaturi. Nu in asta consta smecheria unui barbat.", a transmis Cristina Siscanu, pe contul ei personal.

"Eu vad ca un barbat este cu adevarat smecher atunci cand este cu adevarat barbat, cand este stapan pe sentimentele pe care le are, cand isi iubeste sotia, cand isi alege o femeie demna de el si cu care construieste, pe care o respecta si careia ii este fidel. Un barbat care chiar stie ce vrea. Nu un barbat care este casatorit si lui i se scurg ochii dupa alte femei. Atunci el are o problema. Nu exista asa ceva. Sa fii smecher ca umbli cu alte femei, cand tu ai o sotie acasa.

Cui ii face bine asa ceva? Din punctul meu de vedere, chiar daca unii spun ca traiesc intr-o relatie deschisa, n-are cum sa-ti faca placere sa stii ca partenerul tau se duce cu altele si invers, tu ca barbat, stiind ca nevasta ta se duce cu altii. Oricat de deschisa ar fi relatia aia. N-ai cum, nu exista. Altfel de ce sa mai intemeiezi un cuplu? Traiesti asa, te distrezi cand cu unul, cand cu altul sau invers, cand cu una, cand cu alta. De ce trebuie sa-ti intemeiezi o familie? Ca asa iti impune societatea?", a adaugat Cristina Siscanu, pe contul personal de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006136 (s)