News Flash:

Cu ce pedeapsa s-au ales politistii care au primit mita din partea Lidiei Buble. Momentan, artista rasufla usurata

7 Aprilie 2022
363 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a fost trimisa in judecata, potrivit procuroriilor DIICOT. Cantareata e acuzata de dare de mita, dupa ce ar fi incercat sa ofere bani catre doi agenti de politie, in schimbul renuntarii la testarea cu aparatul etilotest. Panicata si stiind ca a consumat alcool, Lidia a sunat un prieten care a  sfatuit-o sa le dea bani agentilor pentru a scapa de aparatul etilotest.

Lidia Buble a reusit sa-i convinga pe politisti sa accepte o suma de bani si s-o lase sa plece. Pentru ca nu a avut bani la ea, agentii au insotit-o pana acasa. Acolo, Lidia a realizat ca nu are bani cash. Artista a mers impreuna cu cei doi agenti la bancomat de unde a scos suma de bani convenita. Fara sa mai stea pe ganduri, agentii au acceptat banii si au plecat.

Giugiu Saltelechi, vicepresedinte Sindicat Europol, a oferit declaratii despre cazul Lidiei Buble si, implicit, despre pedeapsa pe care o risca atat Lidia Buble, cat si cei doi politisti care au avut intentia sa ia mita. 

Acum, politistii au fost trimisi in judecata, iar, de curand, magistratii le-au pus sechestru pe conturi. In plus, cei doi oameni ai legii sunt obligati sa returneze banii pe care i-ar fi luat de la Lidia Buble, scrie spynews.ro. Suma se ridica la 900 de lei si, in timp ce pentru unii poate parea una banala, pentru cei doi agenti de la Rutiera a fost suficienta pentru a-si pune in pericol cariera, dar si integritatea, atat ea morala, cat si profesionala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004892 (s)