News Flash:

Nicole Cherry a pus punctul pe ”i” si a recunoscut ca nu vrea sa se casatoreasca cu tatal copilului

12 August 2021
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry mai are putin si deveni mama cu norma intreaga. Chiar daca a fost criticata in online ca este prea tanara pentru a naste sau ca ar trebui sa se casatoreasca inainte sa vina bebelusul pe lume, Nicole se pare ca are totul foarte bine calculat si stie ce vrea.

Nicole Cherry i-a luat pe toti prin surprindere atunci cand a anuntat ca este insarcinata. Desi nu este casatorita si nici macar logodita cu Florin Popa, iubitul ei, asta nu a impiedicat-o sa devina mai intai mamica. Artista a fost surprinsa de multe ori cu un inel pe deget, ba chiar intr-un showroom cu rochii de mireasa, dar se pare ca este departe de ea gandul de a se casatori.

”Nu ne-am casatorit. Este un inel pe care tot de la Florin il am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atat. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grabim pentru ca nu trebuie sa oficializam nimic. E clar ca pentru noi este oficial deja. Am facut un copil dorit, nu a fost nimic intamplator, am tot primit intrebarea asta. Momentan… noi am asteptat sa treaca pandemia pentru ca ne-am dorit ca acest eveniment sa se desfasoare intr-un mod normal si sa ne bucuram de absolut toti oamenii pe care vrem sa-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau sa grabesc lucrurile”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)