News Flash:

O veste bună!

În perioada următoare vor avea loc numeroase îmbunătățiri la Sala C-tin Jude din Timișoara

14 August 2023
168 Vizualizari | 0 Comentarii

În perioada următoare, Sala Constantin Jude din Timișoara va beneficia de o serie de îmbunătățiri semnificative. Planul de renovare cuprinde înlocuirea suprafeței de joc, înlocuirea scaunelor cu modele noi, implementarea măsurilor de siguranță pentru obținerea avizului de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), precum și viitoarea schimbare a sistemului de iluminat, prin introducerea corpurilor de iluminat cu tehnologie LED.

În cadrul ședinței plenului consiliului local de miercuri, s-a adus o nouă modificare la bugetul local. Viceprimarul Cosmin Tabără a reușit să realoce fonduri pentru reabilitarea suprafeței de joc din Sala Olimpia. Dat fiind gradul de uzură și vechimea acesteia, suprafața de joc prezenta riscuri pentru siguranța sportivilor.

”Pardoseala Sălii Olimpia (Constantin Jude) în care se desfășoară activitățile sportive din Timișoara este afectată de uzură, de timp. Pentru că era nevoie urgentă de reparații, multe bucăți fiind putrezite și reprezentau un pericol pentru sportivi, am trecut la etapa de reabilitare a pardoselii, a înlocuirii bucăților de podea putrede, a rașchetării și vopsirii acesteia”, a transmis Tabără.

În prezent, se află în desfășurare proiectul de înlocuire integrală a Sălii Olimpia, care va include o reconstituire completă a structurii sale. În același timp, se va efectua o modernizare a sistemului de iluminat prin înlocuirea acestuia cu corpuri de iluminat LED. Implementarea acestor schimbări este planificată pentru anul viitor, etapa actuală fiind dedicată elaborării documentației necesare.

Până în prezent, Sala Olimpia va rămâne funcțională pentru începutul săptămânii viitoare, oferind posibilitatea organizării competițiilor sportive, antrenamentelor și altor evenimente în cadrul său.

”În exterior am curățat fântânile, iar în viitorul apropiat vor începe și lucrările în conformitate cu normele ISU, pentru a putea obține avizul acestei instituții. Scaunele intră și ele în proiect de înlocuire, licitația a fost deja lansată pe SICAP.”, a mai transmis Tabără.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006204 (s)