News Flash:

MINODORA, anunt de ultima ora! Abia o mai recunosti, iar imaginile cu ea au ajuns…

14 Iulie 2017
1781 Vizualizari | 0 Comentarii
minodora

Minodora se simte extrem de bine după ce a reuşit să slabeasca mai bine de 12 kilograme, aşa că şi-a ”completat” şi restul lookului. Cântăreaţa a dat fuga la un salon de înfrumuseţare iar rezultatul a fost absolut remarcabil!


Minodora a apelat la serviciile profesioniştilor iar tema aleasă a fost reproducerea vedetei americane Marylin Monroe. Ce-i drept, era foarte aproape de ea când stiliştii şi-au făcut treaba, iar Minodora a postat pozele pe reţeaua de socializare.

 

”Bună dimi, viitoarea d-nă Monroe” a scris artista în dreptul fotografiilor, mândră de rezultat. Cântăreaţa a apelat la un blond mai pronunţat, şi-a întins părul, s-a coafat iar la toate acestea a adăugat un machiaj contrastant. Fanii ei au fost extrem de încântaţi să o vadă, după o transformare aşa radicală. În urmă cu câteva luni, Minodora şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului şi a reuşit să reducă drastic caloriile, scrie poatenustiai.ro.


”O guriţă în plus şi dai afară. Începi să te saturi de la primele două guri, dar nu e ok. Dar acum deja m-am obişnuit şi ştiu că după şase guri trebuie să te opreşti. Se găteşte orice. Acum avem acasă ciorbă de pui cu toate frunzele posibile. Am trei mese fixe, apă plată şi ceai între. M-am apucat şi de sport, dar greu cu sportul. 12 kg, dar cam puţin. Domnul doctor e cam nemulţumit.

 

Mi-a spus: <> Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kg. Ne-am dus şi când m-a pus pe cântar mi-a zis: <> Am stomacul de 150 de mililitri. Şi i-a spus ăsta al meu că 7-8 mese pe zi”, povestea Minodora.





 


minodora slabeasca lookului salon marylin monroe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005488 (s)