News Flash:

IMAGINI SOCANTE, INTERZISE MINORILOR - Filmul +18 cu care a fost santajat Episcopul Husilor!

13 Iulie 2017
1940 Vizualizari | 0 Comentarii
episcop
CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Romania, va prezinta, in exclusivitate, filmuletul in care episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, apare impreuna cu un fost elev de seminar, in prezent preot, intr-o postura compromitatoare. Cu acest film, episcopul ar fi fost santajat de alti trei preoti.
CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Romania, a intrat in posesia imaginilor interzise minorilor si va prezinta filmul XXX cu care Corneliu Barladeanu a fost santajat de alti preoti. In inregistrare apare episcopul Husilor cu un fost elev al Seminarului Teologic Husi, in prezent preot intr-o comuna din Vaslui, in ipostaze compromitatoare.
Secventele sunt de-a dreptul socante. Cei doi intra intr-o camera si, dupa ce se saruta pret de cateva secunde, trec la "actiune". Cu acest filmulet, Corneliu Barladeanu, ar fi fost santajat de alti trei preoti. 
La mijlocul lunii iunie, Judecatorii Tribunalului Vaslui au respins propunerea de arestare a celor trei preoti acuzati ca l-au santajat pe episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu. Magistratii au dispus plasarea lor in arest la domiciliu, impunandu-le o serie de obligatii, pe langa interdictia de a parasi imobilele in care locuiesc.
”Avem mult de lucru, sunt aspecte prezentate de procurori in baza probatoriilor stranse in aceasta perioada. Noi ne-am spus punctul de vedere in fata instantei, avem mult de lucru ca si aparatori in acest dosar, pentru a demonstra ca nu a existat infractiunea de santaj, astfel cum a fost ea prezentata de procurori.
Dar deocamdata discutam doar despre masura preventiva si este important ca ei sa fie la domiciliu pentru a putea sa-si faca apararile calificate in acest sens. Vom cantari fiecare pas procedural in dovedirea netemeiniciei acuzatiilor”, a declarat avocatul Ionel Nechita, aparatorul a doi dintre preotii inculpati.Vezi imaginile pe cancan.ro

preoti corneliu barladeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006721 (s)