News Flash:

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat pe ministrul Daea: "Dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia..."

13 Iulie 2017
901 Vizualizari | 0 Comentarii
daea cu oaia
Premierul Mihai Tudose l-a ironizat, joi, pe ministrul Petre Daea, afirmand ca "dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj", pe ordinea de zi figurand un proiect pentru sustinerea crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii.
"Ca sa incheiem pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnlui ministru Daea, care dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lana", a spus, zambind, Mihai Tudose.
Ministrul Agriculturii a vrut sa intervina, insa s-a lovit de refuzul premierului: "Nu, nu mai luati cuvantul, lasati. Dar inchidem cu oaia. Inteleg ca daca am terminat si cu lana e gata. Lasati ca intelegem ce intelege oaia, dar daca am ajuns si la ambajaj, lucrurile sunt in regula".
Pe ordinea de zi figureaza un proiect de hotarare pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii, beneficiarilor, conditiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, precum si modalitatile de verificare si control”
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a pledat la sfarsitul lunii mai pentru folosirea oii ca brand de tara, argumentand ca "oaia este o statuie vie".
"Aceasta este doar o definitie. Argumentele se gasesc in strafundul analizei pentru fiecare si pentru orice loc. (...) Uitati-va dvs in orice parte a tarii cat de frumos este acest animal pe pasunile verzi ale tarii romanesti", a continuat el.
Petre Daea a mai spus ca frunza "o are toata lumea, dar oile ca in Romania nu".
"Langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie", a incheiat ministrul Agriculturii.
O luna mai tarziu, Petre Daea a facut o noua pledoarie pentru oaie: "Sa stiti ca nu intru in categoria celor care critica oaia seara, iar dimineata mananca branza"
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005750 (s)