News Flash:

Prognoza meteo pentru acest week-end. Vor fi ploi si temperaturi scazute

14 Iulie 2017
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Vineri, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice normale pentru aceasta perioada. In cea de-a doua parte a zilei, in zona de munte, dar si in nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritorului, cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Maximele se vor situa intre 22 si 32 de grade Celsius, iar minimele intre 5 si 6 grade CelsiusVineri, vremea va fi in general frumoasa si, desi valorile termice se afla in scadere, acestea se situeaza in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Izolat, se vor inregistra innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice.
Sambata, vremea va fi in general instabila, iar valorile termice continua sa se situeze in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil spre senin in cea mai mare parte a tarii, insa, local, se vor inregistra innorari si averse.


Duminica, vremea va fi in general instabila, cu posibilitate de inregistrare a unor cantitati de apa mai insemnate cantitativ in jumatate vestica a tarii. In schimb, valorile termice se situeaza in continuare in jurul normelor climatologice specifice.

general frumoasa maximele celsius vineri averse descarcari electrice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007784 (s)