News Flash:

Ministrul Energiei: Este o psihoza, nu cresc preturile la benzina. Controale la toate companiile

10 Martie 2022
443 Vizualizari | 0 Comentarii
benzinarie1

Cozi imense la benzinariile din toata tara, inclusiv in Timisoara. Speriati de pretul la carburant, soferii au luat cu asalt statiile de alimentare. Ministrul Energiei spune ca s-a creat „o psihoza” si ca se vor face controale.
 
 
Cozi imense la benzinariile din toata tara. Speriati ca pretul la carburant va exploda peste noapte, soferii au luat cu asalt statiile de alimentare. Aceeasi situatie este si in Timisoara, unde in unele locuri, pretul unui litru de carburant a ajuns aproape de 10 lei.

Purtatorul pe cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a asigurat miercuri seara ca in Romania „nu sunt probleme cu stocurile de carburanti”. El a mai spus, de asemenea, ca premierul Nicolae Ciuca a dispus inceperea de controale ample la benzinarii. Si Virgil Popescu, ministrul Energiei, spune ca in Romania nu sunt probleme cu aprovizionarea cu carburanti in benzinarii.

„Am avut astazi intalniri de lucru cu reprezentantii Rompetrol si ai OMV Petrom si am primit asigurari ca exista stocuri suficiente de produse petroliere si vor asigura livrarile catre clienti. Totodata, vreau sa le transmit romanilor ca nu trebuie sa intre in panica si sa stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI! E o psihoza si de aceea spun ca nu exista niciun motiv sa stam la coada si sa intoarcem capul in vremea lui Ceausescu”, a transmis Virgil Popescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005199 (s)