News Flash:

Mihai Morar, planuri serioase pentru 2022. „Urmeaza sa am un al patrulea... ”

3 Martie 2022
702 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Morar

Mihai Morar sau „omul de la radio” asa cum ii place sa i se spuna este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe scena mondena de la noi. Colegul lui Buzdu se implica in zeci de proiecte, iar 2022 l-a gasit cu planuri mari, atat pe plan personal si cat pe plan profesional.

Au trecut cativa ani buni de cand Mihai Morar s-a retras de pe TV si a continuat cu marea lui pasiune, radioul. Intre timp, acesta si-a dezvoltat un alt proiect de suflet, podcastul care ii merge din ce in ce mai bine. Mihai nu are de gand sa se opreasca aici, iar surprizele pentru fani de abia de acum incolo urmeaza. Morar planuieste sa isi extinda familia cu inca un membru, dar si sa revina pe TV.

„Podcastul a fost cel mai mare castig pe care l-am avut in pandemie, am renuntat la TV si am reusit sa am spatiul mental cat sa ma gandesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul asta. Sunt convins ca am mai multi urmaritori ca la emisiune. Dar stii in ce masor? In feedback. Pe cati oameni ii misca cea ce fac eu. Si marea mea frustrare in televiziune era ca faceam emisiuni bune cu invitati tari si importanti, cu subiecte bune si nu aveam niciun feedback. Eram doar eu. Sa faci o meserie publica, unde nu ai pareri de la publicul tau, este destul de frustrant. Si acum ma bucur ca nu vorbesc la pereti, vad ca am publicul meu. 
Pentru mine urmeaza al patrulea copil. Si ma intorc in televiziune chiar in weekendul acesta, o sa prezint o noua emisiune, insa nu va pot da amanunte deocamdata, veti afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Insa vedem ce se va mai intampla dupa.”,
a povestit Mihai Morar. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005137 (s)