News Flash:

Virgil Iantu, gest de umanitate suprem. Prezentatorul a gazduit o familie de refugiati la el acasa. „Erau foarte obosite”

3 Martie 2022
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Virgil Iantu

Virgil Iantu, la fel ca multe alte vedete de la noi, este devastat de situatia celor din Ucraina. Prezentatorul TV a stiut din prima clipa ca vrea sa ii ajutre pe cei care sunt victimele razboiului si deja a facut un gest pentru care merita toata aprecierea.

Inca de cand a inceput razboiul in Ucraina, Virgil Iantu a fost in maxima alerta pentru a-i ajuta pe refugiati. Vedeta s-a bazat si pe ajutorul sotiei lui care a cautat non-stop numere de telefon de la asociatii specializate pentru a nu pica in plasa celor care vor sa faca rau. De asemenea, vedeta a vrut sa le semnaleze tuturor ca nu oamenii care au intentii rele actioneaza si in situatii de criza. 

,,Pe Facebook Roxana a gasit un apel de ajutor din partea a doua doamne care le-au preluat de la vama cu masina, dar aveau nevoie de gazduire in Bucuresti. Urmatoarea zi am sunat sa aflu cum sunt asociatiile care centralizeaza refugiatii", a declarat Virgil Iantu.

,,Recomand cine vrea sa faca asta, doar prin asociatii si prin cineva oficial, deoarece le oferim si lor siguranta ca ajung pe maini bune si noi ne asiguram ca sunt bine intentionati. Pentru ca in perioada asta cei cu intentii rele nu dorm", a mai mentionat cantaretul.

,,Au avut un drum lung, au venit foarte obosite. Sotul este plecat de ceva vreme si le asteapta acolo unde este el. Doamne ajuta sa ajunga cu bine. Au ajuns foarte obosite, s-au odihnit si am descoperit ca nu aveau doua doze de vaccin, iar pentru a calatori ai nevoie de vaccinare", a povestit el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)