News Flash:

Vladimir Putin are operatii estetice?! Detaliul observat de un medic estetician

3 Martie 2022
847 Vizualizari | 0 Comentarii
vladimir Putin 1 1

Invitata in cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici chirurgi plasticieni din Romania, a facut lumina in privinta presupuselor interventii estetice pe care le-ar fi suferit Vladimir Putin, de-a lungul timpului.

Specialistul este de parere ca liderul de la Moscova ar fi apelat la numeroase retusuri si operatii estetice pentru a-si imbunatati aspectul fizic.

„Cred ca fiecare om din lumea acesta vede ca infatisarea lui Putin nu mai este aceeasi . Se vede foarte clar ca interventiile chirurgicale chiar exista. Cred ca sunt numeroase, dar nu asta este problema, doar ca noi chirurgii esteticieni suntem la un moment dat si un pic psihologi.

Nu o singura data veneau pacienti la mine si voiau din ce in ce mai multe interventii, nu erau multumiti si voiau tot timpul sa modifice ceva in infatisarea lor. Vad foarte multe interventii. Sunt interventii seriate facute de-a lungul anilor.

Din fericire, pot sa ma exprim si din punctul acesta de vedere, fara a-mi incalca deontologia profesionala. Exista o modificare psihica numita dismorfofobism (n.r tulburare dismorfica a corpului)  pe care noi, medicii chirurgi plasticieni incercam sa o recunoastem la pacienti., informeaza playtech.ro.

Udo Lilischkies, fostul director al postului german ARD din Moscova a spus ca Putin ar putea avea probleme de sanatate serioase. El l-a descris pe liderul de la Kremlin drept un om singuratic si a opinat ca omul s-a schimbat enorm in doar cateva luni.

Intr-o discutie legata de decizia lui Putin de a recunoaste independenta regiunilor Donetsk si Luhansk, cei sase invitati in emisiune au fost in unanimitate de acord ca Putin a adus in lume un pericol greu de prevazut

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008106 (s)