News Flash:

Larisa Udila, batuta in timp ce afla in vacanta. „Un mare pumn mi-am luat in fata”

3 Martie 2022
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila si-a socat fanii cu una dintre cele mai recente povesti. Vedeta nu a avut niciodata secrete fata de urmaritorii ei, asa ca nici acum nu s-a ferit sa le povesteasca o intamplare care a speriat-o destul de rau.

Larisa Udila a devenit mamica anul trecut, dar nu uita nici de fanii ei care au dus-o pe culmile gloriei. Vedeta isi organizeaza programul astfel incat sa isi indeplineasca cu brio rolul de mama, de sotie devotata, dar si de influencera pentru fanii ei. Sotia lui Ogica a prins cateva minute libere si a decis sa vorbeasca cu cei din online asa cum ii place ei cel mai mult. Vedeta i-a provocat pe fani sa ii arunce subiecte la fileu si nu s-a ferit sa le raspunda tuturor. Mai mult, cei care au impresia ca Larisa duce o viata lipsita de griji si ca se plimba mereu, ei bine, adevarul este cu totul si cu totul altu. In timpul unei vacante, Larisa a fost victima unui episod violent.

„Eram in Los Angeles pe Walk of Fame si totul era ca intr-un vis. Acolo era un tip care iti facea portretul dintr-un tip de plastilina.

Dupa ce o ora s-a chinuit sa ma sculpteze si toti cei care treceau se opreau, faceau poze, erau super incantati, i-am cerut sa-mi impacheteze tabloul pentru ca pe avion se strica daca nu il impachetam bine.

S-a enervat atat de tare incat a inceput sa injure in chineza si boom… mi-a dat mare pumn in fata. Nu in fata mea fizica, ci in fata sculptata de el. Am ras cu lacrimi, nu are cum sa fie la fel de amuzant cand povestesti.

Efectiv am vazut pumnul lui in fata mea sculptata si apoi totul s-a prelins pe asfalt. Se mai vedea o urma din buzele mele si un ochi”, a marturisit frumoasa bruneta in social media, potrivit wowbiz.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006925 (s)