News Flash:

Cu ce se ocupa liderul de la Kremlin inainte de a ajunge in fruntea Rusiei. „Era batut de altii mai puternici”

3 Martie 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
vladimir Putin 1

Vladimir Putin a reusit sa izoleze Rusia de restul planetei in ultimele sapte zile. Presedintele a declarat razboi Ucrainei si, cum pana acum nu a reusit sa asedieze orasele la care visa, mai mari lumii se asteapta la ce este mai rau din partea lui.

Inainte de a avea totul la picioare, Putin a fost un om si un elev obisnuit, despre care profesorii isi amintesc si azi. Vladimir Putin a fost mereu ambitios si a stiut ce isi doreste de la viata. Cum nimic nu vine usor, Putin a inceput de mic sa munceasca la visul lui si a urcat pe scara succesului cu pasi marunti.

Evolutia lui Vladimir Putin intr-ale educatiei a fost destul de modesta. Vera Gurevici, fosta lui profesoara, a dezvaluit ca liderul de la Kremlin era un elev-problema.

„Era incapatanat. Nu facea nimic. Nu-i pasa de rezultatele scolare. Doar mazgalea ceva pe hartie in timpul testelor si apoi… fugea! Nu-i pasa de consecinte”, si-a amintit femeia, care a inceput sa-i predea in anul 1962.

„A crescut ca mii de alti tineri sovietici din generatia lui, fiind educat mai mult de strada decat de parinti grijulii. Era un copil plapand, batut de altii mai puternici ca el.”, a precizat Francoise Thom in „Putin si putinismul”.

„Uneori a trebuit sa castig niste bani in plus. Vreau sa spun, sa castigi bani in plus cu masina, ca sofer particular. Este neplacut sa vorbesc despre asta, sa fiu sincer, dar, din pacate, asa a fost”, a declarat Vladimir Putin in filmul documentar, citat de The Guardian.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006355 (s)