News Flash:

Asa sincronizare?! Fosta sotie a lui Pepe este insarcinata. Anuntul vine la scurt timp dupa ce artistul a declarat ca va deveni tata

3 Martie 2022
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Pastrama

Raluca Pastrama este mai fericita ca niciodata. Bruneta iubeste din nou si este iubita. Dupa ce a divortat cu mare scandal de Pepe, cel care i-a fost sot ani la rand, Raluca si-a gasit linistea in bratele unui arab foarte potent financiar. Acum cateva luni, pe degetul Ralucai, fanii au surprins un inel mare cu diamante, semn ca relatia celor doi evolueaza cum nu se poate mai bine si nu este exclus sa ajunga in fata altarului.

Vestea divortului dintre Raluca Pastrama si Ionut Pascu, care s-a produs pe 8 februarie 2021, in mod amiabil, la notar, dupa opt ani de mariaj a luat prin surprindere pe toata lumea. Desi totul fusese gandit a se incheia in liniste, nu a fost asa. Planul lor de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ si divortul linistit avea sa se transforme practic intr-un razboi. Pepe a aflat ulterior ca Raluca l-ar fi inselat si scandalul a luat amploare, aparand acuzatii de ambele parti.

Cu toate ca isi traiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii, Ibrahim este nu doar foarte mandru, ci si extrem de indragostit de femeia care-i sta alaturi, iar in curand vor deveni parinti pentru prima data in formula asta.

„Da, este adevarata informatia dumneavoastra. Sunt gravida. Suntem foarte fericiti. Ibrahim mi-a dovedit ca ma iubeste, iar acest copil este rodul dragostei noastre. 
Nu am vrut sa vorbesc pana acum despre acest lucru pentru ca nu-mi place sa fiu subiect de presa”, au fost cuvintele Ralucai Pastrama, pentru Cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005923 (s)