News Flash:

Oana Roman are probleme grave de sanatate. „Daca nu se amelioreaza, nu stiu ce sa fac... ”

3 Martie 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada. Dupa ce ca a fost afectata de situatia din Ucraina, vedeta a descoperit ca nici ea nu se simte deloc bine. Starea de sanatate ii da batai de cap si a inceput sa isi fac tot felul de scenarii.

Oana Ronan si-a ingrijorat fanii cu cele mai recente declaratii. Vedeta este foarte afectata de o saptamana, de cand au inceput atacurile in Ucraina si simte ca este coplesita e tot ceea ce se intampla. Toate gandurile negative s-au rasfrant asupra starii ei de sanatate care incepe sa-i transmita primele semne ca ar trebui sa mearga mai departe cu investigatiile. Vedeta a declarat ca se simte ravasita din toate punctele de vedere si, desi s-a gandit ca ar putea fi vorba de Covid, rezultatul testului PCR a iesit negativ. Acum, sotia lui Marius Elisei se informeaza sa vada ce este de facut pe mai departe. 

"Am terminat de facut cumparaturile pentru refugiatii ucraineni, insa ideea este ca in mod brusc si agresiv am o stare de parca m-a lovit trenul. Ma simt foarte rau. Am o stare urata, ma doare capul. Daca nu se amelioreaza treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoala generala. (...) M-am bagat in pat, am luat o pastila si astept sa vedem.", a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

"Mi-am facut un test rapid si a iesit negativ, mai astept pana diseara, pana maine dimineata, si nu stiu, daca tot nu sunt bine, o sa fac un PCR.", a mai povestit vedeta pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)