News Flash:

Brigitte Pastrama, impiedicata sa ajute refugiatii ucraineni. „Vreau sa fac bine si sunt luata in bataie de joc”

3 Martie 2022
683 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigitte Pastrama

Brigitte Pastrama, la fel ca multe alte vedete de la noi, s-a mobilizat pentru a-i ajuta pe refugiati. Aceasta s-a informat de pe internet unde poate dona si unde se poate implica activ si a trecut la treaba. Vedeta a pregatit 100 de portii de mancare calda pentru refugiati, dar ceea ce a descoperit la locul faptei a lasat-o cu gura cascata. 

Brigitte Pastrama tuna si fulgera pe retele sociale. Vedeta este foarte suparata pe modul de gestionare al situatiei cu refugiatii ucraineni, mai ales ca a vrut sa dea o mana de ajutat si s-a lovit de fel de fel e bariere. In acelasi timp, Brigitte a vrut sa traga un semnal de alarma pentru toti cei care vor sa fie solidari, la fel ca ea. Aceasta sustine ca este foarte important ca oamenii sa se intereseze foarte bine inaine de a face acest pas, tocmai pentru a fi feriti de evenimentele neplacute prin care a trecut si ea.

"Nu am vazut niciun om, niciun ucrainean. Ma doare capul de ceea ce vad la televizor si ceea ce este in realitate. Vreau sa fac un bine si sunt luata in bataie de joc. Vreau sa ajute niste oameni pe care-i vad la televizor ca mor de frig, ca le e foame. Au zis ca sunt in centre, eu i-am cautat si nu i-am gasit. La sala Polivalenta sunt foarte multe pungi de mancare, se strica acolo. Uitati prin ce am trecut eu astazi. Am muncit atatea ore degeaba. Mi-e greata. Mi-au dat ciorba inapoi, cele 100 de portii. (...)", le-a povestit revoltata Brigitte Pastrama fanilor din mediul online.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)