News Flash:

Mihai Bobonete, juratul de la „Romanii au talent” a ajuns la terapie dupa ce casa i-a fost pradata de hoti

18 Martie 2022
602 Vizualizari | 0 Comentarii
Bobonete

In orice incapere ar intra Bobonete, distractia si umorul sunt la ele acasa. Actorul din „Las Fierbinti” ii molipseste pe toti cu energia lor, dar atunci cand se trage cortina, in viata de zi cu zi, comediantul nu este deloc lipsit de incindente mai putin placute. Unele dintre ele l-au marcat atat de tare, incat, la un moment dat, a fost nevoie de terapie la pshilog.

In urma cu multi ani, pe cand nu era la fel de celebru ca acum, Bobonete a avut parte de una dintre cele mai mari sperieturi din viata lui. Actorul a povestit, recent, cum a fost „vizitat” de hoti cu cativa ani in urma. Supriza a fost de ambele parti, atat pentru el, cat si pentru. Din pacate pentru raufacatori, acestia nu prea au avut cu ce sa plece acasa, pentru ca Bobonete nici nu avea lucruri de valoare, iar banii nu stau prea mult acasa din cauza sotiei sale care, dupa cum spune el, are grija sa cheltuie tot.

”Prejudecati si tabuuri in privinta acestui subiect se intalnesc doar la oamenii mai putin educati si care nu au avut resursele necesare sa-si mareasca spectrul cunoasterii, pentru ca, altfel, terapia este un lucru atat de normal, incat nu ar trebui niciodata sa creeze rusini sau scepticism. Eu fac terapie si imi este foarte bine asa.

Episodul cu hotii in casa mea s-a dovedit a fi fost o greseala, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutati acolo de foarte putina vreme. Pesemne ca si hotii au fost dezamagiti, daca mi-au luat chitara bas si pusca cu dopuri a lui Octav. Eu nu detin lucruri cu valoare materiala mare, iar banii nu stau niciodata mai mult de cateva ore la noi in casa, are grija sotia sa plece repede de unde vin”, a povestit actorul pentru Viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005374 (s)