News Flash:

Delia nu da doi bani pe fanii ei. Artista i-a numit „ipocriti” si le-a transmis sa lase dramele cu ea

18 Martie 2022
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este recunoscuta pentru sinceritatea de care da dovada. Artista nu s-a ascuns niciodata dupa deget si a spus lucrurilor pe nume, fara sa ii pese daca deranjeaza sau nu pe cineva cu adevarul ei.


Delia are de gand sa nu mai accepte critici din toate partile. Artista a fost mereu asumata si a stiut de la inceput ca stilul ei vestimentar va da nastere unui intreg val de reactii. Atunci cand a lansat „1,2,3,4”, Delia a fost pusa la zid pentru modul abordat si nu toata lumea a rezonat cu ea. Se pare ca acela a fost doar inceputul. La ani distanta de la acea piesa, jurata de la „X Factor” inca se mai confrunta cu astfel de situatii, desi stilul ei a fost mereu unul cameleonic.


De data asta, Delia nu a mai suportat si a rabufnit la adresa celor care nu fac decat sa o critice. Artista s-a folosit de exemplele de peste hotare, exemple pe care se pare ca fanii ei le digera mult mai bine decat pe al ei. Delia nu intelege cum de Beyonce, Doja Cat sau Rosalia sunt percepute ca fiind femei sexy, iar este catalogata ca fiind vulgara si prea copilaroasa pentru varsta pe care o are. 
„Orice femeie e libera sa arate si sa se exprime fix cum vrea ea. Lasati traumele, ca nu mai tin n prezent. Ipocritilor”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005394 (s)