News Flash:

Antonia, pusa la zid de catre fani din cauza ca nu si-a botezat copiii. Ce a impiedicat-o sa faca asta pana acum

18 Martie 2022
316 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este o artista asumata care vorbeste mereu deschis despre problemele pe care le-a intampinat de-a lungul carierei. Iubita lui Alex Velea a fost mereu criticata pentru felul cum se exprima in limba romana, fara ca nimeni sa se gandeasca ca aceasta a petrecut toata adolescenta in America. Nu este singurul motiv pentru care Anto a fost pusa la zid. Mai nou, fanii au fpcut o pasiune pentru viata ei privata si se leagp mereu de asta.


Antonia a fost invitata recent in podcastul Amaliei Nastase. Artista a schimbat rolurile si a trecut de la moderator la invitat. Iubita lui Alex nu s-a ferit sa discute chiar si cele mai sensibile subiecte, iar unul dintre ele a fost cel legat de valul de critici pe care l-a simtit din plin din cauza ca nu si-a botezat copiii. Antonia a trecut printr-un divort care a durat mai bine de 7 ani, iar asta nu i-a permis sa ii boteze pe cei doi baieti pe care ii are cu Velea. Fanii ei au gandit superficial intreaga situatia si au aruncat cu replici dure in Antonia. Acum a fost pentru prima data cand artista a vorbit despre acest subiect si spera ca in felul acesta i-a lamurit pe toti.


„A fost groaznic cand copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici pana in ziua de azi pentru ca aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Ma judeca lumea. Imi spunea ca o sa ard in iad, ca o sa ni se intample lucruri rele, ca traim in pacat, ca nu vreau sa-i botez. Cum sa crezi asa ceva… tu nu cunosti situatia mea. Am vrut sa termin treaba cu divortul si am vrut sa incep de la zero cu nunta cu Alex. Sa iau numele lui si copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot sa o fac in privat. Sunt niste lucruri care tin de viata mea personala. M-am saturat sa dau explicatii. E presiune mare. Sunt momente cand nu mai pot”, a declarat Antonia cu ochii-n lacrimi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006257 (s)