News Flash:

Mihai Bendeac nu este singurul hartuit de Catalin Maruta. Si Alex Velea a spus adevarul despre relatia lui cu ”Matalin Caruta”

4 August 2021
777 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea Maruta

Alex Velea este unul dintre artistii de la noi care s-au invatat de-a lungul timpului cu fel de fel de rautati gratuite venite din partea publicului, mai ales de cand si-a schimbat stilul muzical. Velea nu obisnuieste sa dea replica la schimb, dar atunci cand simte ca s-a umplut paharul, sotul Antoniei prefera sa fie primul care pune punct unui scandal. 


De-a lungul carierei sale, Alex Velea a invatat ca diplomatia si principiul ”sa nu raspunzi cu rau la rau” functioneaza cel mai bine. Asta nu inseamna ca nu are si el o limita. Acum ceva timp, sotul Antoniei a postat un mesaj pe Insta story in care sublinia clar ca il deranjeaza comportamentul prezentatorului Catalin Maruta care se leaga mereu de el si de Antonia pentru a face audienta cu rubrica ”Mananci tot sau iti ia gura foc” din emisiunea lui.

”Nea Maruta, hai sa-ti zic parerea mea despre ”scuzele” astea false si dorinta ta de ”a da bine” la final, dupa ce ai fost ”tras de urechi” de public. Intr-o prietenie e nevoie de cateva ingrediente, printre care as enumera: respectul, loialitatea si bineinteles dragostea reciproca... In general ca sa fii BARBAT ai nevoie de coloana vertebrala, coloana pe care tu ti-ai ”fracturat-o” in mai multe locuri... Vreau sa te asigur ca ”la final” nu voi fi langa tine ca sa ne putem strange mana... Te-am respectat, ti-am respectat familia, dar toate lucrurile astea se pare ca nu le-ai apreciat, asa ca aleg sa le las in trecut cu tot cu tine Matalin Caruta.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008994 (s)