News Flash:

Doliu in lumea artistilor. A murit Victor Socaciu. Marina Almasan: „Nu stiu daca ma duc la inmormantare”

27 Decembrie 2021
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit, la varsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viata luni, 27 decembrie, pe un pat de spital, in ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viata.


Victor Socaciu mai fusese internat de urgenta in spital, in luna septembrie a acestui an, in urma unor complicatii aparute la nivelul rinichilor, din pricina unui tratament pe care il urma pentru alte afectiuni.

„Victor a fost internat la Carol Davila, pana acum doua saptamani, a avut probleme cu rinchii, niste complicatii, cu transplantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afectiuni. I-au curatat rinichii de acele toxine, mi-a zis ca i-au facut un fel de spalare a rinichilor, o procedura care iti salveaza viata. Acum, e acasa, slava Domnului, e bine! Am si vorbit cu el acum trei zile, dar si cu sotia lui, pregatim pentru luna noiembrie niste concerte”, a declarat o sursa din anturajul artistului, exclusiv pentru Playtech.


In aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 si a fost internat in spital timp de 3 saptamani. In luna august 2021, Victor Socaciu scria un mesaj pe pagina lui oficiala de Facebook, in care le spunea prietenilor sai virtuali ca se simte mai bine.
Contactata de reporterii Impact.ro, Marina Almasan, fosta sotie a lui Victor Socaciu, a dezvaluit ca a primit vestea trista de la fiul ei, dar ca, in acest moment, nu stie daca sa mearga sau nu la inmormantarea artistului.

„Am aflat acum jumatate de ora. M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anuntat de una din tre fiicele sale. E derutat, chiar daca nu mai tineau legatura… Totusi, gandul ca ti-ai pierdut unul dintre parinti te afecteaza. Victor nu mai vorbise cu el de cand s-a cuplat cu femeia aceea.

Personal, nu stiu daca ma duc la inmormantare, sunt intr-o cumpana…m-am sfatuit cu George (Cornu). Am fost si 16 ani impreuna, dar am avut totusi diferende…asa urat s-a terminat totul… Victor va merge la inmormantare”, a declarat Marina Almasan, pentru impact.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006208 (s)