News Flash:

Vlad Gherman si-a confirmat noua relatie? Ea este femeia care l-a cucerit definitiv pe actorul din „Adela”

19 Noiembrie 2021
592 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Gherman

Acum cateva luni, Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu anuntau ca se despart. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi, mai ales ca acestia pareau ca vor ajunge la altar. Relatia lor a durat noua ani, timp in care au crescut unul langa celalalt si au lucrat in majoritatea proiectelor de televiziune impreuna.

Vlad Gherman a suferit foarte mult dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Cei doi au avut o poveste de dragoste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta ca finalul lor sa nu fie unul fericit. Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului. Lucrurile intre ei nu mai functionau la fel de bine ca inainte, asa ca au decis ca cel mai bine pentru ei, dar si pentru cariera lor este sa puna punct.

Cristina a fost prima care s-a afisat cu noul iubit, dar nici Vlad Gherman nu pierde timpul. Fanii cred ca actorul si colega lui din ”Adela”, Oana Mosneagu formeaza un cuplu. Celor doi le place sa se joace cu rabdarea fanilor, iar pana acum nu a spus nici da, nici nu ideei de a forma un cuplu in viata reala.

„Vlad este extrem de indragostit, insa Oana este mai discreta cu gesturile. Toata lumea de pe platourile de filmare stie ca sunt impreuna. Vlad Gherman vine si in ziua lui libera, atunci cand nu are filmari, ca sa o vada, sa-i faca poze si filmulete.”, a declarat o sursa pentru ciao.ro. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005009 (s)