News Flash:

Inainte sa moara, Benone Sinulescu s-a trezit cu cinci copii la usa. „Mi-a spus mama ca sunteti tatal meu”

19 Noiembrie 2021
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a avut o viata linistita si s-a concentrat mereu pe cariera. Acum, dupa ce a murit, multe mistere si intrebari plutesc in jurul averii pe care artistul o are. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca „Nea Beni”, asa cum il alintau prietenii. a fost unul dintre cei mai bine platiti artisti din Romania. 

Artistul a avut o casnicie frumoasa cu Elena Sinulescu, marturisind ca a fost singura femeie careia i-a spus „te iubesc”. Inainte sa se casatoreasca cu aleasa inimii, Benone Sinulescu a avut parte de experiente surprinzatoare, mai ales ca era ravnit de zeci de femei.

Regretatul artist a mai povestit ca a fost pus in situatia in care mai multi copii s-au prezentat ca fiind ai lui. Desi parea surprins initial, Benone Sinulescu se amuza de moment pentru ca stia ca nu era adevarat.

„Am avut multe cereri in casatorie, in tinerete. Fetele veneau pur si simplu la spectacole si ma cereau de barbat. Mai tarziu, ma trezeam la concerte cu multi tineri. Venea cate unul si spunea ca e fiul meu. Odata, la Iasi, a venit un baiat si a spus: «Mi-a zis mama ca sunteti tatal meu». Ma uitam la el, nu semanam. Altadata, la Timisoara, am patit la fel. A venit altul si mi-a spus, tot asa, ca sunt tatal lui. O fata mi-a spus ca o cheama Benonia si ca este rodul iubirii mele cu mama ei', povestea Benone pentru click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)