News Flash:

Veste bună din partea Federației Române de Haltere!

Mihaela Valentina Cambei, premiată cu titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2023 la Sofia

15 Februarie 2024
104 Vizualizari | 0 Comentarii

Mihaela Valentina Cambei a fost distinsă cu titlul de cea mai bună halterofilă europeană a anului 2023 la Sofia, după ce a obținut trei medalii de aur la categoria 49 kg în cadrul Campionatelor Europene, a anunțat Federația Română de Haltere pe pagina sa de Facebook.

Cambei a urcat pe podiumul din Arena Sofia la mai puțin de o oră de la ceremonia de premiere a categoriei olimpice de 49 kg, unde și-a doborât propriul record european la totalul ridicat, stabilit la Campionatele Europene din 2023, unde a câștigat de asemenea trei medalii de aur la Erevan.

Mihaela Cambei, care se află pe primul loc în Europa în clasamentul de calificare olimpică (pe locul 5 în general, la doar un kilogram distanță de locurile 2-4), a fost urmată în clasament de Kamila Konotop (Ucraina) și de Emily Campbell (Marea Britanie).

„Nu m-am aşteptat nici măcar o secundă că voi lua acest titlu de cea mai bună halterofilă din Europa în 2023. Ţinta mea a fost să-mi fac rezultatele şi de a reuşi cu orice preţ, iar acest premiu înseamnă ca sunt pe drumul cel bun şi că într-adevăr sunt o sportiva valoroasă şi cu mari responsabilităţi”, a afirmat Mihaela Cambei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)