News Flash:

De acum va juca pentru Levadiakos FC

Jucătorului francez Lamine Ghezali s-a despărțit marți de Dinamo

1 Februarie 2024
216 Vizualizari | 0 Comentarii


Clubul de fotbal Dinamo București și echipa Levadiakos FC au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului francez Lamine Ghezali (24 de ani) la clubul din liga secundă a Greciei, conform unui anunț făcut de Dinamo marți, pe pagina sa de Facebook.

În actualul sezon competițional, Lamine Ghezali a participat la 21 de meciuri pentru Dinamo, dintre care 17 în Superligă și 4 în Cupa României. Cu toate acestea, atacantul francez nu mai intră în planurile tactice ale antrenorului principal Zeljko Kopic, conform precizărilor făcute de club.


„Pentru mine, Dinamo a fost o etapă importantă în carieră, am realizat lucruri frumoase aici. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult în acest sezon. Dinamo merită să rămână în prima ligă! Le urez succes băieţilor şi sunt alături de club, de suporteri, de toţi dinamoviştii”, a spus Ghezali după semnarea actelor de transfer.


Lamine Ghezali a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, înregistrând 13 reușite în toate competițiile și participând în 52 de meciuri cu tricoul alb-roșu.

Despărțirea de Dinamo reprezintă a doua plecare în aceeași zi, după ce mijlocașul spaniol Gorka Larrucea și-a reziliat contractul cu clubul.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004610 (s)