News Flash:

Prima victorie a lui Adrian Mutu ca antrenor al CFR-ului

CFR Cluj a învins-o greu pe Petrolul Ploieşti, sâmbătă seara, în deplasare

5 Februarie 2024
107 Vizualizari | 0 Comentarii


CFR Cluj a obținut cu greu victoria împotriva echipei Petrolul Ploiești, cu scorul de 2-1 (0-1), într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal, desfășurat sâmbătă seara în deplasare.

Nigerianul Christian Irobiso (23 de ani) a deschis scorul pentru Petrolul, dar CFR a reușit să egaleze după pauză prin ivorianul Kader Keita (52 de ani), marcându-și astfel prima sa reușită pentru echipa din Gruia. Ciprian Deac (90+4) a înscris golul victoriei pentru oaspeți, primind pasa nigerianului Peter Michael.

Adrian Mutu și-a asigurat prima victorie în deplasare în calitate de antrenor al CFR-ului, și chiar împotriva unei echipe pentru care a jucat în trecut.

Duelul dintre străinii cu cele mai multe meciuri din istoria Superligii nu s-a materializat, deoarece portughezul Mario Camora (cu 382 de meciuri pentru CFR) nu a evoluat. Totuși, japonezul Takayuki Seto a ajuns la al 331-lea său meci. Pentru Petrolul, acesta este doar al doilea eșec acasă în acest sezon, precedat de înfrângerea din etapa a treia, 0-2 cu FC Voluntari.

În prima confruntare din acest sezon, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004664 (s)