News Flash:

Victorie după trei eșecuri consecutive!

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Farul Constanţa, în Superligă

13 Februarie 2024
96 Vizualizari | 0 Comentarii


Dinamo București, echipa clasată pe ultimul loc, a învins-o pe Farul Constanța, campioana en titre, cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal.

Primul gol al partidei a fost marcat de fundașul nord-macedonean Darko Velkovski (29 de ani), la prima sa reușită în Superligă, cu un cap puternic, dintr-o lovitură liberă executată de bulgarul Gheorghi Milanov.

Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic și-a mărit avantajul în debutul reprizei secunde, prin golul lui Dennis Politic (48), care a trimis mingea în poartă după o centrare precisă din partea lui Domagoj Pavicic.

Farul a lovit bara în minutul 67, prin fundașul Ionuț Larie.

Dinamo a fost aproape de a marca al treilea gol, dar portarul Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă mingea șutată din unghi de Costin Amzăr (75).

În minutul 79, după o ciocnire între Buzbuchi și atacantul dinamovist Hakim Abdallah, arbitrul Marcel Bîrsan i-a acordat inițial un cartonaș roșu portarului Farului, însă a revenit asupra deciziei.

Farul nu a reușit să înscrie niciun gol de onoare, chiar dacă Constantin Grameni a fost foarte aproape de acest lucru, însă voleul său de la 20 de metri a trecut foarte aproape de transversală.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004430 (s)