News Flash:

Nu mai are voie să activeze în fotbal!

Laurenţiu Reghecampf, sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF

2 Februarie 2024
121 Vizualizari | 0 Comentarii


Laurenţiu Reghecampf, antrenorul actual al echipei Al-Tai din Arabia Saudită, a primit o sancțiune din partea Comisiei de Disciplină a FRF și i s-a interzis activitatea în fotbal până când va plăti suma de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

Reghecampf a preluat funcția de antrenor la Universitatea Craiova în al doilea său mandat la 26 iulie 2023, dar a părăsit echipa în septembrie pentru a semna cu Al-Tai. Oficialii echipei din Oltenia au sesizat comisiile FRF, declarând că antrenorul a reziliat contractul în mod unilateral.

Lui Laurenţiu Reghecampf i s-a interzis să lucreze în fotbal. Odată cu plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, cei din Bănie au declarat că: „La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staffului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă”.

Bogdan Merişanu, preparator fizic în echipa lui Reghecampf, a primit sancțiuni care îi interzic desfășurarea oricăror activități legate de fotbal până când nu achită suma de 100.000 de euro și 455 de lei drept taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006835 (s)