News Flash:

Sase actori care au trecut prin chinuri groaznice din cauza personajelor pe care le-au interpretat

30 Mai 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Joker

Actorii traiesc pentru rolurile si pentru personajele carora le dau viata. De cele mai multe ori, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat de public sau de regizor, unii dintre ei renunta la viata lor personala pentru a intra cat mai bine in pielea personajului. Asta nu se sfarseste de fiecare data bine.


Aproape ca toata lumea cunoaste povestea din spatele personajului The Joker, cea care l-a costat pe actorul principal viata. Din pacate, acesta nu a fost singurul rol solicitant din cinematografie. Pe langa lunile de filmare si sacrificiile facute, unii dintre actori au avut nevoie de terapie si ajutor specializat pentru a depasi cu brio perioada in care s-au identificat cu personajele lor din filme.

Austin Butler a primit rolul in cea mai recenta productie dedicata lui Elvis Presley, iar asta nu a fost deloc usor pentru el. „Te poti pierde pe tine, iar eu sigur m-am confruntat cu asta la finalul filmarilor. Nu mai stiam cine sunt, iar corpul meu a inceput sa cedeze. A doua zi m-am trezit la patru dimineata, in dureri infioratoare, si am fost dus de urgenta la spital”, a spus el.


Anne Hathaway in rolul lui Fantine din „Les Misérables”. „A fost deprimata, atat fizic cat si emotional. Cand ajungeam acasa, nu puteam sa reactionez la nimic, ma simteam coplesita de tot. Am avut nevoie de saptamani intregi de recuperare”, a spus Anne despre rolul care i-a adus un Premiu Oscar.


Shelley Duvall in rolul lui Wendy Torrance din „The Shining”. Trauma actritei este cunoscuta de o lume intreaga. Filmarile au durat 13 luni, faimoasa scena cu bata de baseball s-a tras de 127 de ori, iar 12 ore pe zi le petrecea tipand. 


Leonardo DiCaprio in rolul lui Hugh Glass din „The Revenant”. Filmarile au avut loc la temperaturi sub zero grade, astfel ca DiCaprio a avut de-a face cu rauri inghetate si nu numai. Dupa terminarea filmarilor, Leonardo s-a imbolnavit. „Nu m-am plans de dificultatea filmarilor, dar clar nu ma asteptam la asa ceva!”


Heath Ledger in rolul lui The Joker din The Dark Knight. Povestea lui Heath este una dintre cele mai graitoare in acest sens. Actorul si-a dat viata, la propriu, pentru rolul care a scris istorie in lumea cinematografica. Jokerul a scos ce a fost mai bun din Ledger, iar sacrificiul a fost cel suprem.


Marilyn Burns in rolul lui Sally Hardesty din The Texas Chain Saw Massacre. Fiind unul dintre cele mai infricosatoare filme de groaza, nu este de mirare ca si filmarile au avut loc in conditii destul de grele. Actrita principala a fost extrem de fericita cand s-a incheiat totul, mai ales ca secventele ei nu au fost deloc unele usoare.


austin butler anne hathaway shelley duvall leonardo dicaprio
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)