News Flash:

Cod roșu de ninsoare și viscol

Meteorologii nu au încă vești bune pentru noi

6 Aprilie 2023
330 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi dimineața, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod Roșu de ninsoare și viscol pentru mai multe localități din județele Suceava, Iași, Neamț și Botoșani.

În România, vremea a suferit o schimbare bruscă în ultimele zile, din cauza trecerii unui vortex polar peste continent. Cu toate acestea, conform meteorologilor de la ANM, va mai dura câteva zile până când fenomenele meteorologice extreme se vor încheia complet. Se așteaptă ca începând cu data de 17 aprilie, temperatura să înceapă să crească și să se apropie de normalul acestei perioade.

Mariana S. din Dănila, județul Suceava, a transmis pentru Știri de Cluj că drumurile spre locul de muncă sunt blocate din cauza viscolului și că nu știe dacă va ajunge la serviciu. Zăpada a ajuns în unele zone ale județului la 1 metru, fiind purtată de vântul puternic. Soțul sucevencei se chinuie să ajungă la mama sa, care locuiește în vecinătate. Administrația Națională de Meteorologie a emis joi dimineața o avertizare Cod Roșu de ninsoare și viscol pentru mai multe localități din județele Suceava, Iași, Neamț și Botoșani. În ultimele zile, vremea s-a schimbat radical în România din cauza unui vortex polar care a lovit continentul. Însă, conform ANM, va mai dura câteva zile până când condițiile meteorologice extreme vor trece. Temperaturile se vor încălzi începând cu data de 17 aprilie, iar abia atunci se vor apropia de normalul acestei perioade.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)