News Flash:

Meseria la care Dani Otil a visat intreaga copilarie. „Profesional sa bubui, dar sa fiu nefericit”

7 Aprilie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Dani Otil are tot ce isi poate dori un barbat de varsta lui. Emisiunea lui face audiente colosale, afacerea ii merge ca pe roate, iar familia lui este sanatoasa. Totusi, prezentatorul are un regret legat de cariera lui. Chiar daca are succes pe micile ecrane, se pare ca in adolescenta si-a dorit un alt parcurs profesional. 

Inainte de a deveni unul dintre cei mai buni prezentatori de la noi, Dani Otil a avut o copilarie obisnuita. Acesta si-a dorit mereu sa ajunga pe sticla si l-a avut exemplu pe Horia Brenciu. Din pacate, Dani nu a avut parte de sustinerea parinteasca pe care si-ar fi dorit-o, asa ca a muncit din greu pentru a-si indeplini dorinta.

Dani Otil a primit semne, inca de cand era mic, ca este facut pentru televiziune. Popularitatea i-a sursa inca din perioada liceului, cand fetele roiau in jurul lui si incepuse sa prezinte baluri de boboci. La vremea aceea, asta era o mare realizare si nu este de mirare ca s-a confruntat cu un mare val de antipatie din partea celor din jur.

„In toata scoala generala si in liceu eu mi-am dorit sa fiu profesor, cadru didactic. Nu ma interesa ce as preda. Ma pricepeam mai mult sau mai putin la multe, dar imi doream asta. O singura persoana, nu vreau sa-i dau numele, profesoara de o limba straina care parea tot timpul tracasata, stresata, nemultumita de faptul ca e noua acolo si desi era foarte buna ca profesionist, latura asta se clatina serios”, a spus Dani Otil. 

„Eu eram in prima banca si tot timpul ma intrebam; ‘’Oare eu o sa fiu ca dansa?’’. Adica profesional sa bubui, dar sa fiu tot timpul atat de nefericit. Si eu imi aduc aminte ca ani de zile eu m-am gandit ca noi ii aducem in nefericirea asta, noi copiii, dar de fapt nu era asa. Noi eram singurul element pozitiv din viata ei. De asta nu m-am facut profesor. Se vedea ca sufera, incat mi-a ramas in minte”, a adaugat Dani Otil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)