News Flash:

Edward Sanda si sotia lui, la un pas de a fi „furati la bani” de un taximetrist roman. „E un oras al manelelor”

7 Aprilie 2022
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Edward si Cleopatra

Edward Sanda si Cleopatra Stratan i-au pus pe ganduri pe toti cei care se grabeau sa plece in Paris in vacanta. Cei doi nu sunt deloc multumiti de ceea ce au vazut acolo si considera ca tot ceea ce pluseaza este doar o imagine bine vanduta si un tipar.

Fiecare persoana are un oras pe care l-a r revizita si in care s-ar intoarce cu drag, oricand. Pentru Edward Sanda si pentru sotia lui, Parisul nu este deloc pe aceasta lista. Cei doi au fost plecati cateva zile in Franta, iar la intoarcere, toata lumea se astepta ca acestia sa vina cu impresii pozitve si cu pareri bune despre Paris. Ei bine, realitatea este cu totul si cu totul alta. Artistii au fost la un pas de a fi furati de romani, iar langa vestitul Turn Eiffel nu se auzeau deloc acoduri frantuzesti, ci „manelele-n blana”.

„Orasul iubirii si al manelelor as spune. Deci, la toate Tuk Tuk-urile alea sunt romani. Am mers si noi cu unul condus de roman, voia sa ne ia foarte multi bani si am negociat”, a declarat Edward Sanda la PRO TV. 


Sotul Cleopatrei Stratan a fost dezamagit si de faptul ca langa Turnul Eiffel rasuna muzica cu influente balcanice. „La Turnul Eiffel spuneam de manele. Eu fiind prima data acolo, eram satisfacut. Ma uitam…si trecea un Tuk Tuk direct cu manele-n blana”, a mai spus Edward Sanda. Momentan, cei doi nu au de gand sa mai revina acolo, dar nu exclud ca, dupa ce le va mai trece supararea, sa puna pe lista un al oras din Franta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005547 (s)