News Flash:

Ce spune Zarug despre cel mai recent proiect din viata sa, „Te cunosc de undeva”. „Am o problema cu lucratul in echipa”

7 Aprilie 2022
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Zarug este unul dintre cele mai savuroase personaje de pe scena mondena de la noi. Publicul l-a cunoscut in „Asia Express” si, desi parcursul lui nu a fost unul prea lung, a fost suficient pentru a intra la inimile fanilor.

Zarug revine in atentia publicului, de data asta cu un show care ii va testa, din nou, limitele. Designerul a acceptat propunerea de a face parte din noul sezon de la „Te cunosc de undeva” si nu este singur. Vedeta va face echipa cu Jazzy Jo, o artista care a participat si la „X Factor” si care a facut parte din echipa Deliei. Acum, cei doi au intrat deja in arena transformarilor alaturi de ceilalti colegi ai lor si promit multa distractie.

Am urmarit show-ul si nu mi-e teama de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul in echipa, in armonie deplina – ma refer aici la coregrafie si canto, nu mi-e teama nici de epilat, nici de lentilele de contact... travesti-ul ma distreaza!”, a declarat Zarug, care insa a completat: „De cand ne-a aratat Romica momentul cazaturii lor, pe trepte, ma gandesc serios sa am grija sa nu-mi rup gatul, coborand gratios in vreo gala!”. 

    La randul sau, partenera sa din show, Jazzy Jo, declara: „Cred ca o sa imi fie greu sa ma repun pe picioare la nivel de miscare, dupa atata vreme in care am fost inactiva, asa ca ii cer clementa Furnicai, coregrafa noastra, pentru ca m-am ambitionat sa revin full ON!”. La fel de nerabdatoare asteapta si ea personaje care sa o scoata cu totul din zona de confort: „Nu mi-e teama de penibil! Te cunosc de undeva! e un tur de forta pentru artisti, stiam asta, asa ca primesc provocarile cu pofta de nou si bun! Asteptam ordinul de la Ruli, cu de toate: lentile de contact, proteze dentare, coregrafie si personaje trasnite!”, a completat Jazzy Jo, potrivit comunicatului oficial.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005449 (s)