News Flash:

Marisa Paloma, confirmata cu Covid-19. Fetita ei a avut si ea nevoie de ambulanta. „Nu mai simt bine deloc”

4 Februarie 2022
321 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa

Asa cum era de asteptat, Marisa Paloma le-a comunicat fanilor ca este pozitiv Covid-19. Cel mai probabil, vedeta a fost infectata de la fetita ei care este bolnava de cateva zile. Initiat, Marisa a declarat ca nu isi face griji, dar se pare ca boala a ajuns-o si pe ea. 

Marisa Paloma si Liviu Stanciu au doar stari febrile si dureri de gat si cap, insa in cazul fiicei lor situatia pare a fi mai complicata, fiindca nu reuseste deloc sa doarma si sa manance cum trebuie. Panicata, vedeta a sunat pediatra, care i-a recomandat sa mearga de urgenta la spital.

"(...) Simptomele covidului m-au luat prin surprindere astazi si nu m-am simtit deloc bine, o sa va zic in cateva randuri despre ce este vorba.", a spus initial Marisa Paloma pe Instagram.

Intre timp, se pare ca starea de sanatate a Marisei s-a agravat, pentru ca nu a mai revenit cu niciun fel de detalii catre fanii ei. Cei care o urmaresc au inceput sa isi faca griji si spera ca aceasta sa fie bine, iar absenta de pe social media sa fie doar o nevoie de deconectare si concentrare pe propria sanatate. In schimb, in ceea ce o priveste pe fetita ei, lucrurile par a fi destul de clare si de grave.

"(...)Pediatra mi-a spus sa sun la ambulanta si asta am facut. Acum asteptam sa vina. Mergem la un spital unde au si sectie de Covid-19 pentru copii, unde m-ar putea interna cu cea mica. Nu stiu inca ce o sa se intample (...).", a povestit Marisa Paloma pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008671 (s)