News Flash:

Maria Georgiana, „regina de pe OnlyFans”, a ajuns sa joace intr-un film si nu, nu este pentru adulti

4 Februarie 2022
1653 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Georgiana

Maria Georgiana, cunoscuta ddatorita activitatii ei de pe OnlyFans, si-a dorit dintotdeauna sa devina actrita, insa s-a lovit de dificultati financiare in familie. Desi recunoaste ca fotografiile si clipurile video cu continut explicit i-au oferit posibilitatea de a-si cumpara o casa si de a strange fonduri pentru a-si deschide propria afacere, Maria nu le sfatuieste pe tinere sa procedeze precum ea. 

Maria a fost inspirata de succesul fulminant pe care l-a avut Bella Thorne atunci cand a inceput sa activeze pe respectivul site. Bella se lauda ca reusise sa castige aproape un milion de dolari din vanzarea fotografiilor si videoclipurilor pornografice. Maria a fost intrigata de relatarea vedetei si a decis sa incerce la randul ei. 

"M-am apucat de OnlyFans in august si am vazut ca Bella Thorne a facut un milion de dolari. Am plecat in Londra, am vrut sa ma mut acolo cu iubitul meu de atunci, dar am renuntat, m-am intors acasa", a povestit Maria. 

“Acum o luna am fost contactata de un actor, care este si producator si mi s-a propus o colaborare pentru un film, mai exact o comedie. Ieri am fost sunata si mi s-a confirmat rolul si am fost foarte fericita, pentru ca eu cand eram mica imi doream foarte mult sa devin actrita, chiar am inceput si un curs de teatru in liceu, pe care, din pacate, nu mi-a permis situatia sa il continui. Din cate am inteles, filmul va fi in cinema si pe Netflix!”, a declarat in exclusivitate Maria Georgiana pentru CANCAN.RO.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005130 (s)